Ondertussen is onze eerste crowdfunding al 4 jaar geleden. Ons pand is aangekocht, volledig verbouwd
en
afgewerkt en al menig liter bier hebben we er gebrouwen. We organiseerden er al vele rondleidingen,
openbrouwerijdagen en zelfs enkele comedy-avonden. We zitten daar heel goed op het Buda-eiland
midden
Kortrijk. Zeker ook met de brouwgeschiedenis die het eiland met zich meedraagt. Arn is er sinds
januari
fulltime aan de slag om het ijzer te smeden terwijl het heet is en vele horecaklanten, winkels en
particulieren te overtuigen van onze kwalitatieve Kortrijkse craftbieren. Met succes! Vele
drankenhandels en
horecazaken blijven ons met veel liefde omarmen en opnemen in hun gamma.
Maar er blijft nog veel werk op de plank en we hebben duidelijke doelen waar we naartoe willen
werken.
Een
nieuwe semi-geautomatiseerde brouwinstallatie zal zich beginnen opdringen in onze microbrouwerij om
sneller
recepten te kunnen uittesten en verfijnen. Ook zijn we nu al goed beschikbaar in Vlaanderen maar
Brussel
en
Wallonië zijn nu de volgende te ontginnen regio’s. Dat willen we doen vooraleer we aan export
beginnen
te
denken. Daarnaast organiseren we jaarlijks ook 3 evenementen met onze brouwerij. We doen dat heel
graag
en
willen ze verder uitbouwen.